Műanyagjavítás.hu

Műanyagtartály, üzemanyagtartály javítás

A tartályoknál legfontosabb szempont az, hogy teljesen szivárgásmentesek legyenek. Ne csöpögjenek, nyomásállóak legyenek akár több bárig is. Ezeket a minőségi követelményeket vállaljuk - akár több köbméteres űrméretű tartályok esetén is.

Javítás, helyszíni javítás lehetséges akkor is, ha beépített tartályt, járásképtelen munkagépet kell javítani, továbbá a hibás darabot nehéz kiszerelni és a telephelyünkre eljuttatni (pl. permetezőgép tartály, traktor, önjáró munkagép üzemanyag tartálya, helyhez kötött ipari tartályok, stb.) A felsoroltakat gyakorlatilag a helyszínen javítjuk.

A megfúrt gépjármű üzemanyagtartályát is a műhelyünkben tudjuk javítjuk, szükséges a gépjárművet elhozni! Néhány órán belül ismét üzemképessé tesszük a járművet, lehet az személy- vagy tehergépkocsi, legyen az benzin vagy dieselmotoros. A javítás során az üzemanyagtartály nem kerül leszerelésre, mert ahogy az üzemanyagtolvaj hozzáfért a tartályhoz, a javító szakember megfelelő a kéziszerszámmal ugyanúgy hozzáfér. E technológia az ügyfél számára idő- és költségmegtakarítást eredményez. A javítási megoldás 100%-osan garantálja a biztonságot, ÖRÖK GARANCIÁT vállalunk a megfúrt üzemanyagtartályok javításra!

Javítható műanyagtartályok: